01 December 2011

Saman ex-boyfriend kerana tatu tahi di belakangnya.


Rossie Brovent menuntut ganti rugi sebanyak 60,000 pound daripada Ryan Fitzjerald, bekas teman lelakinya yang juga pembuat tatu tersebut. Asalnya dia mahu tatu macam gambar dalam movie Narnia tapi lelaki tu pula mentatu gambar najis. Semuanya start sebab perempuan ni curang, lelaki tu pu mahu membalas dendam dengan melukis tatu tersebut.

Lawak: Scary maze prank

Orang-orang yang terkejut...

26 November 2011

Restoran-restoran yang unik dan cool

Cannibalistic Restaurant ( Jepun )
Dikenali sebagai Nyotaimori (female body plate). Menyajikan makanan seperti sushi dan sashimi di dalam 'tubuh mayat wanita' yang dibuat daripada makanan. Mahu makan bahagian mana pun boleh. Kalau potong makanannya, jangan pula terkejut kerana ada 'darah' keluar!

25 November 2011

Picture sana-sini: nice shot

nice and creative, atau photoshop??

Playing With The Moon

Pelakon Latar Suara Naruto

Inilah sebahagian daripada pelakon daripada rancangan animasi Naruto.

Junko Takeuchi (naruto) 

Akira Ishida(garra)

20 September 2011

Tips-tips belajar yang berkesan

Belajar ‘last minute’ adalah tidak efektif. Sekurang-kurangnya 1 bulan sebelum exam perlu melakukan revision. Ada sepuluh cara pintar supaya waktu belajar kita menjadi efektif.

1. Belajar untuk memahami, bukan sekedar menghafal
Ya, fungsi utama kenapa kita harus belajar adalah memahami hal-hal baru. Kita boleh hapal 100% semua isi pelajaran, tapi yang lebih penting adalah adakah kita sudah memahami semua material yang dihafal itu. So, sebelum menghafal, berusahalah untuk memahami dahulu isi kandungan pelajaran itu.

19 September 2011

Wanita berbogel dengan babi

Perempuan Amerika yang bernama Miru Kim berbogel dan bercampur dengan babi yang banyak. Tujuannya adalah untuk merasai sendiri bagaimana rasanya hidup seperti babi kerana banyak organ dalaman babi yang hampir sama dengan manusia. Selain itu, dia juga secara tidak langsung mempromosi kempen cintai binatang yang ada di dunia ini. Pertunjukan ini dikenali sebagai 'The Pig That Therefore I Am,.

Berikut merupakan beberapa gambarnya bersama babi-babi tersebut.

Picture sana-sini: Patung/statue bogel Justin Bieber dan Selena Gomez

18 September 2011

Tanda-tanda Gadis Yang Masih Perawan


 DAHI
Biasanya, gadis yang masih suci mempunyai dahi yang licin. Kedutan karena sudah tidak suci, berbeza dengan kedutan wajah yang dimakan usia. Kedutan suci yang telah hilang, tidak begitu ketara dan tidak begitu nampak, kecuali ketika muka menunjukkan reaksi tertentu seperti sedang ketawa dan bicara, sementara kedutan karena dimakan usia senantiasa nampak dan kekal.
Kedutan di dahi kerana hilangnya kesucian tidak mudah dihilangkan dengan menggunakan krim. Cuba perhatikan dahi gadis yang sudah bersuami dengan yang belum. Perempuan yang sudah sudah terdapat beberapa kedutan garis2 timbul dan melekuk didahinya. Perhatikan betul2 sebab garis2 itu tidak jelas.

17 September 2011

Buah yang unik

Tangan Buddha (Buddha’s Hand)
Buah yang berwarna kuning ini diberi nama buah tangan Buddha karena buahnya bercabang-cabang seperti

12 September 2011

Simbol-simbol tandas yang cool





09 July 2011

10 artis wanita Afrika yang terseksi

Honorine Uwera (Rwanda)

Angel Melaku

08 July 2011

Hukuman mati yang kejam

Walking The Plank


Mangsa diarahkan berjalan di atas papan sambil dihunuskan pedang sehingga terjatuh ke laut.

6 subjek aneh yang ditawarkan di universiti tertentu

1. Ilmu Pengetahuan Harry Potter - di Frostburg State University
Minat Harry Potter?, kalau ya, boleh ambil kelas "Ilmu Pengetahuan Harry Potter." Tujuan kuliah ini adalah untuk mengetahui dan menganalisa berbagai kejadian magic di buku J.K. Rowling, dan menjelaskan berbagai kejadian yang ada melalui prinsip-prinsip fizik. Subjek ini popular juga tau, sampai 'international level'.


07 July 2011

Jadi Hero. Perempuan ni menyambut seorang budak perempuan yang jatuh dari tingkat 10.

Kejadian yang berlaku di Binjiang China, dimana seorang kanak-kanak perempuan berumur 2 tahun tiba-tiba terjatuh dari tingkat 10 sebuah bangunan. Perempuan ni yang melihat kejadian itu dengan beraninya

Patung - patung tertinggi di dunia

 1. Ushiku Amida Buddha. Jepun. Tinggi 120 meter. dibina pada tahun 1995.


Proses perceraian yang unik di Jepun

Salah satu cara bercerai di Jepun ialah menukul cincin perkahwinan sehingga pecah, huhuhu.. unik betul!


06 July 2011

Anjing yang besar

Gambar sana-sini - Kepala seorang gadis tersepit di pintu bas di China


05 July 2011

Gambar sana-sini - Crime bloomer

Gambar yang diambil pada masa dan tempat yang betul

 "nah, ambil ni kuasa saya"

 Super Kick


03 July 2011

Pakaian model koyak time buat catwalk

Haha, inilah jadinya kalau kita jadi model untuk low quality punya pakaian.

 Senyuman yang penuh keyakinan

Perempuan vs Lelaki - selepas bangun tidur


Picture - Most beautifull girls in China (Top 30)

1. Jolly An


2. Cao XiWen


02 July 2011

Gambar sana-sini - International student in a library in Malaysia

Gambar ni saya dapat dari twitter seorang kawan. Seorang pelajar antarabangsa (mungkin dari Afrika) menaikkan kakinya diatas kerusi ketika membaca surat khabar di dalam library sebuah IPTA Malaysia.


01 July 2011

Ibu-bapa 'FAIL'

Macam-macam betul kerenah ibu bapa zaman ni mendidik anak-anak dorang.
Lihat gambar-gambar dibawah ni. Jangan dijadikan contoh pula yeh, Just4Fun.

 Mau extra anak? jom main game ini..

Gadis muda dan cantik dengan stail rambut yang berbeza

Boring dengan stail rambut yang sama? haha..cubalah cara 'design' yang berbeza..

Profile
Nama: -
Umur: -
Jantina: Perempuan
Lokasi: Bukan di Malaysia

Haha..saya tak tau apa2 tentang perempuan ni, anyway ENJOY!!!


30 June 2011

Photo sana-sini - ular berkepala 5





Sistar member's pofiles

Masih agak baru tapi Sistar sudah pun dikenali ramai terutamaya melalui lagu 'Ma Boy' dan 'Push-Push'. Dorag ada 4 orang anggota, iaitu Hyo Lyn, So You, Bora dan Da Som.

picture sana-sini - Liverpool Stanndard Kampung

I found this picture in a blog, I can't remember the blog. To Liverpool's supporter, jangan marah2 ok.. Just4Fun..


Google + - Google buat laman sosial baru

Google+, laman web sosial baru google untuk menyaingi facebook (fb). Tapi sekarang masih lagi trial tau. Kalau nak try, tunggulah dulu.

29 June 2011

Helmet yang cool



Rihanna terjatuh time buat konsert

Rihanna jatuh time buat konsert Edmonton, Kanada. Time dia sedang nyanyi lagu 'Love The Way You Lie', fuhh, lagu famous tu. Walaupun terjatuh dengan malunya tapi berdiri dan meneruskan konsertnya dengan macam tiada apa-apa yang berlaku..haha..biasalah, profesional performer kan..
Kalau kita, kantoi sikit sudah merah muka, huhu..

28 June 2011

10 jalan raya yang paling stylo, cool dan unik.

1. Jalan terpedek di dunia (EBENEZER PLACE – SCOTLAND)

27 June 2011

Ketumbuhan Tumor paling besar, 80kg!! fuh, kesiannya...

Biarpun hidup susah ada tumar, tapi dia tetap gembira. Kaki Nguyen Duy Hai,31 dari Vietnam membesar tanpa mampu diatasi sampai 80kg.



Pasangan lesbian khawin

Professor yg bernama Courtney Mitchell mengawini kekasihnya, seorang pengacara bernama Sarah Welton di sebuah kuil di Kathmandu, Nepal. Sebenarnya pasangan ni bukanlah org Nepal tapi orang Amerika. Inilah gambar-gambar saat-saat gembira mereka.

14 June 2011

Risiko seorang progammer, bahayanya...

Computer programmer ( tukang buat program komputer) mesti ada fikiran logik, imaginasi tinggi, dan kreatif. Stamina dan daya tahan badan pun mesti kuat sebab kerja ni banyak risiko. Apa risikonya??

1. Risiko penyakit "Bell's Palsy"

Ini adalah penyakit lumpuh otot pada salah satu sisi wajah. Kalau kena, susah mau gerakka otot muka tertentu. Eg: mata tidak boleh tutup, tidak boleh meniup, dsb. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...