30 June 2011

Photo sana-sini - ular berkepala 5





Sistar member's pofiles

Masih agak baru tapi Sistar sudah pun dikenali ramai terutamaya melalui lagu 'Ma Boy' dan 'Push-Push'. Dorag ada 4 orang anggota, iaitu Hyo Lyn, So You, Bora dan Da Som.

picture sana-sini - Liverpool Stanndard Kampung

I found this picture in a blog, I can't remember the blog. To Liverpool's supporter, jangan marah2 ok.. Just4Fun..


Google + - Google buat laman sosial baru

Google+, laman web sosial baru google untuk menyaingi facebook (fb). Tapi sekarang masih lagi trial tau. Kalau nak try, tunggulah dulu.

29 June 2011

Helmet yang cool



Rihanna terjatuh time buat konsert

Rihanna jatuh time buat konsert Edmonton, Kanada. Time dia sedang nyanyi lagu 'Love The Way You Lie', fuhh, lagu famous tu. Walaupun terjatuh dengan malunya tapi berdiri dan meneruskan konsertnya dengan macam tiada apa-apa yang berlaku..haha..biasalah, profesional performer kan..
Kalau kita, kantoi sikit sudah merah muka, huhu..

28 June 2011

10 jalan raya yang paling stylo, cool dan unik.

1. Jalan terpedek di dunia (EBENEZER PLACE – SCOTLAND)

27 June 2011

Ketumbuhan Tumor paling besar, 80kg!! fuh, kesiannya...

Biarpun hidup susah ada tumar, tapi dia tetap gembira. Kaki Nguyen Duy Hai,31 dari Vietnam membesar tanpa mampu diatasi sampai 80kg.



Pasangan lesbian khawin

Professor yg bernama Courtney Mitchell mengawini kekasihnya, seorang pengacara bernama Sarah Welton di sebuah kuil di Kathmandu, Nepal. Sebenarnya pasangan ni bukanlah org Nepal tapi orang Amerika. Inilah gambar-gambar saat-saat gembira mereka.

14 June 2011

Risiko seorang progammer, bahayanya...

Computer programmer ( tukang buat program komputer) mesti ada fikiran logik, imaginasi tinggi, dan kreatif. Stamina dan daya tahan badan pun mesti kuat sebab kerja ni banyak risiko. Apa risikonya??

1. Risiko penyakit "Bell's Palsy"

Ini adalah penyakit lumpuh otot pada salah satu sisi wajah. Kalau kena, susah mau gerakka otot muka tertentu. Eg: mata tidak boleh tutup, tidak boleh meniup, dsb. 

13 June 2011

Gamba budak ditarik berbogel d tempat umum

haha, gara2 menipu, anak ini dibogelkan dan ditaik oleh bapanya di jalan raya..huhuhu..


09 June 2011

COOL - Tweeter PM Malaysia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...